YogaFrans 20 jaar

Yogapraktijk Frans Helwig bestaat twintig jaar!
Tijd voor een nieuwe naam: YogaFrans Rotterdam
En natuurlijk tijd voor een feestje! Op zondagmiddag 11 september organiseren we een fundraising-feestje voor kindertehuis 'Balashram' in India, een project van de Internationale Humanitaire organisatie "Hand in Hand", www.handinhandnederland.org/www.handinhand.at .
Programma:
15.00 Taart met koffie en thee in de praktijkruimte van YogaFrans.
Opening van het goede doel-winkeltje, waarin we zelfgemaakte artikelen verkopen zoals jam, kaarsen, zeep etc.
16.00 We lopen naar Indiaas Restaurant "Light of India", Goudse singel 256, 3011 KG Rotterdam. Loopt U mee? Het is ± 7 minuten lopen van "YogaFrans" naar "Light of India".
16.30 Cultureel programma in "Light of India"
           *Tablaspel       Ruud Miltenburg
           *Film over de kinderen van Balashram
           *Gitaarspel      Jeroen Timmers
           *Indiase Dans  Martin Bijkerk
17.30 Vegetarisch Buffet

Je aanwezigheid bij de taart en/of het culturele programma wordt zeer gewaardeerd!

*Kaarten voor het programma in restaurant "Light of India" kosten €25,- en zijn te koop via de website, op de praktijk en bij Frans en Petra Helwig.
*Het buffet is inclusief bronwater. Overige drankjes zijn voor eigen rekening en dienen apart aan het restaurant te worden afgerekend.
*De aanleiding voor dit Fundraising-feestje is het 20 jarig bestaan van YogaFrans. Doorgaans geven we elkaar bij zo'n gelegenheid kadootjes. Wij willen het graag anders doen. Koop s.v.p. kaarten voor het culturele programma met buffet, geef een bijdrage voor het Kindertehuis of koop iets in het goede doel-winkeltje.
*Tijdens of na het buffet is er de wedstrijd surfen op www.yogafrans.nl
Wie laat zo snel mogelijk de vindplaats zien van de antwoorden op 9 vragen. Er zijn mooie prijzen te winnen zoals een yoga privéles (ter waarde van €60,-) van YogaFrans himself, een mooi boek van B.K.S. Iyengar, etc. Geef je van te voren op als je hieraan mee wilt doen!
*De parkeermogelijkheden bij restaurant "Light of India" zijn beperkt vanwege de wegwerkzaamheden aan de afgesloten Goudsesingel.

En hoe zag vroeger er ook alweer uit? Frans haalde in 1991 zijn diploma aan de Iyengar yogalerarenopleiding in Amsterdam en in Puna, India. In 1992 begon hij "Yogapraktijk Frans Helwig", aan de Kortekade in Kralingen. Tien jaar later, in 2002, verhuisde de praktijk naar het speciaal voor yogalessen verbouwde pand aan de Slaak 88. En waarom vieren we dit jaar dan niet onze negentiende verjaardag? Omdat de Indiase manier van tellen begint bij één, en niet, zoals bij ons, bij nul. Dus voor Indiase begrippen bestaan we twintig jaar!
Een mijlpaal, met veel dank aan al onze leerlingen die ons jaar na jaar hun vertrouwen gaven en onze lessen volgden. Ook als het al lang geleden is dat je bij ons lessen volgde, bel of kom weer eens langs. Yoga zal je altijd goed doen! We hebben nooit stil gezeten, niet alleen wat betreft onze lesruimte of onze organisatie; ook inhoudelijk blijven we groeien.

 
Yogapraktijk Frans Helwig bestaat twintig jaar!