Fundraising yogaworkshop met live muziek

Yogapraktijk Frans Helwig organiseert op zondag 17 juni in samenwerking met vegetarisch eethuis ”Het Lachende varken” een fundraising yogaworkshop ten behoeve van het kindertehuis “Hariharananda Balashram” te Arua, India; een project van de Internationale Humanitaire organisatie “Hand in Hand”. Bijzondere gastdocent deze dag is de Argentijnse Fernando Lynn.
Na afloop van de workshop verzorgt chef-kok Henk Heiden een Indiaas diner, dat wordt opgeluisterd met Indiase muziek van fluitspeelster Andrea Poddighe en tabla speler Hendrik Jan Groeneweg.
Het geheel speelt zich af in Rotterdam-Kralingen. Het yogaprogramma vindt plaats in de Yogapraktijk Frans Helwig, het diner in het op loopafstand gelegen eethuis ‘Het Lachende Varken’.

PROGRAMMA
Middagprogramma
locatie: ‘Yogapraktijk Frans Helwig’ Slaak 88, 3061 CZ Rotterdam 
14.30-15.45 uur Hatha yoga les met Frans Helwig
15.45-16.15 uur thee/koffiepauze
16.15-17.45 uur Hatha yoga les met Fernando R.S.Lynn

Avondprogramma
locatie: eethuis “Het Lachende Varken’ Vlinderstraat 3, 3061 VJ Rotterdam 
18.00 –18.30 ontvangst met drankje, ontmoeting met partners, familie en de andere gasten. Aansluitend Indiaas 3 gangen diner met Indiase muziek.

Initiatiefneemster en gastvrouw Petra Helwig nodigt u van harte uit deel te nemen aan dit bijzondere programma op zondag 17 juni, waarbij u uzelf iets gunt en tegelijkertijd de kinderen in India helpt.
U kunt zich opgeven voor het gehele programma, of als u niet deel wilt nemen aan de yogalessen, ook alleen voor het diner. 

D
E STERREN VAN UW PROPGRAMMA

Frans Helwig
Gediplomeerd Iyengar yogaleraar, afgestudeerd in 1991. Geeft Yoga en Aikido aan de Erasmus Universiteit en is eigenaar van de yogapraktijk Frans Helwig, die dit jaar 15 jaar bestaat. 
Fernando Ruben Sanchez Lynn
Born in Argentina in 1971, has been studying the last 8 years at the Iyengar Yoga Institute Amsterdam, where he started teaching 4 years ago as a certified Iyengar yoga teacher. He permanently follows workshops at different places in Europe with senior teachers of the Iyengar method. He just came back from a three month tour in India where he studied amongst others at the Ramamani Iyengar Memoriol Yoga Institute, Pune, India. Hij spreekt Engels, maar waar nodig zal vertaald worden. Hij daagt je uit tot prestaties, doch niet zonder mildheid. Een ECHTE TOPPER om niet te missen. 
Andrea Poddighe
Geboren in SardiniĆ«, kwam ze via Parijs naar Rotterdam om aan hetRotterdams Conservatorium fluit te studeren. Ze is leerling van Hariprasad Chaurasia, de beroemde Indiase grootmeester van de bansuri fluit. Voor deze gelegenheid speelt ze samen met Hendrik Jan Groeneweg. Zij zullen u in Indiase sferen brengen. 
Hendrik Jan Groeneweg
In het dagelijkse leven werkzaam als succesvol architect. Daarnaast bespeelt hij met grote liefde en discipline de tabla. Trad in 2005 op in de yogapraktijk Frans Helwig en verzorgde daar een bijzondere avond, waarbij Andrea in het publiek zat. 
Henk Heiden
Chef-kok bij vegetarisch eethuis ‘Het Lachende Varken’ sinds 1996. Kookt gerechten uit alle windstreken van Afrikaans tot Japans, van Italiaans tot Mexicaans. Voor deze gelegenheid zal hij zijn Indiase kookkunsten voor u opdienen. Het eethuis werkt met zoveel mogelijk biologische producten en heeft 6 sterren wat betreft diervriendelijkheid.
Carlijn Volders
Bachelore of art, illustration. Werkt o.a. voor het maandblad ‘opzij’. Zij verzorgde de illustratie en de lay out. www.carlijnvolders.nl

KOSTEN
Volledig programma: Yoga workshop + diner
€ 110,- per persoon (hiervan is HONDERD EURO voor het goede doel!). Maximaal aantal deelnemers 20. Vol is Vol! 
Alleen Indiaas diner met muziek
€40,- (hiervan is 25 euro voor het goede doel) Maximaal aantal deelnemers 14. Vol is Vol!
Drankjes tijdens het diner zijn voor eigen rekening.
Alle gasten ontvangen een gratis jaarlidmaatschap van het ‘Lachende Varken’ter waarde van € 5,- 

INFORMATIE EN AANMELDING
Voor meer informatie en aanmelding Yogapraktijk Frans Helwig
Telefoon/fax 010-4118562, 06-204 489 83,
Deelname op volgorde binnenkomst betaling

BETALING
Betaling overmaken naar girorekening 818567 t.n.v. Yogapraktijk Frans Helwig onder vermelding van Fundraising.

ROUTEBESCHRIJVING
www.yogafrans.nl klik op route, de Vlinderstraat bevindt zich rechts van de Yogapraktijk.
Met het openbaar vervoer: Yogapraktijk Frans Helwig, Metrostation Oostplein, tram 1 en 8
Het Lachende Varken,Metrostation Gerdesiaweg.