Wat doe jij met je PB?

Ben je werkzaam bij Erasmus MC ?
Ben je op de hoogte van je persoonlijk budget, en dat je dit bij YogaFrans kan besteden ?
Elke maand bouw je over je salaris een persoonlijk budget op. Dit budget is bedoelt om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Doel hierbij is duurzame inzetbaarheid.
Een bestedingsdoel van je persoonlijk budget is het volgen van yogalessen bij YogaFrans. Erasmus MC ziet het als een activiteit die jouw welbevinden verhoogt en dus een positief effect heeft op je functie uitoefening.
Na inschrijving en betaling van je yogalessen aan YogaFrans ontvangt je een nota. Die nota dien je in met het 'deblokkeringsformulier persoonlijk budget'. Daarna wordt je aanvraag tot deblokkering verrekend met je salaris en het persoonlijk budget aangepast. Voor meer informatie: intranet ->populaire pagina's ->my way -> persoonlijk budget

Tijdens de 'Persoonlijk Budget Weken' zal YogaFrans op dinsdag 2 oktober bonnen uitdelen voor een gratis proefles bij YogaFrans.
Vrijdag 12 oktober zal Frans Helwig, YogaFrans himself, van 16.00-17.00 een workshop geven in ruimte "Dijkers". Vooraf aanmelden noodzakelijk. 
laat je persoonlijk budget niet liggen !