Yin Yoga volgen? Op vrijdagavond 5 okt. proefles met Ilonka Lei

Yin verwijst naar stilte, rust en stabiliteit. De houdingen die je bij Yin Yoga doet zijn vooral gericht op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten; je zult merken dat je flexibeler wordt in het heup- en bekkengebied, de lage rug, de bovenrug, schouders en nek. Typerend voor Yin yoga is dat je langer in een houding blijft en naar binnen kunt keren; Yin is een ‘inward journey’, een reis naar binnen, waar je kalmer en sterker van terug komt. Het geeft je de mogelijkheid te observeren, accepteren en loslaten. 
Elke houding werkt op één of meer meridianen of energiekanalen, een kennis die komt uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. 
Door nieuwe energie te brengen naar de lever-, nier-, milt-, blaas- en galblaas meridiaan, worden afvalstoffen verwijderd. Ook de maag en darmen worden gemasseerd, met als resultaat een betere spijsvertering en stoelgang. Yin Yoga zorgt voor bevrijding, ontspanning en een betere gezondheid. 
Kom ook naar een Yin Yoga proefles en voel hoe relaxed je daar van wordt!

Tijd: Vrijdagavond 5 oktober proefles om 19.00 u. in de studio. Kosten €10,- 
Na deze proefles is het mogelijk om in te schrijven voor een serie van 5 lessen vanaf vrijdagavond 12 oktober voor €65,- Losse les kost €14,-
Docent: Ilonka Lei