Yoga/ gitaar en cello concert met Frans, Jeroen en Eline

Bij YogaFrans op zondagmiddag 29 april. Unieke ervaring om yoga en vervolgens op yoga geïnspireerde live muziek mee te maken. 

  • Tijd: 13.00 - 15.30 uur. Graag 15 minuten van te voren aanwezig zijn. Voor iedereen die hatha yoga beoefend.
  • We starten vanaf 13.00 – 14.00 uur met het uitvoeren van yoga asana’s zodat we ons erna helemaal kunnen overgeven aan het gitaar en cello concert van Jeroen en Eline. Na de yoga zijn lichaam en geest uitstekend afgestemd om de klanken van deze twee conservatorium afgestudeerde muzikanten in een optimale rust te ondergaan. Daar kun je mee thuiskomen. Dat alles duurt tot 15.30 uur en kost €25,- 
Jeroen; “Graag wil ik aan jullie voorstellen: twee prachtige instrumenten, de gitaar en de cello. Door tien uiteenlopende, mooie composities nemen wij jullie mee op onze muzikale reis; onze verbondenheid is ontstaan door deze weg in te slaan. We komen uit twee verschillende disciplines, maar de liefde voor de muziek en de manier waarop onze levens elkaar kruisen zorgt voor deze energie ....Deze muzikale zoektocht is ook spiritueel omdat muziek voor mij een balans is tussen lichaam en geest. Yoga zorgt ervoor dat beide gezond blijven, waardoor ik als muzikant optimaal kan functioneren.”