Yoga voor je medemens zondag 9 november '14, 14.00 - 16.00 uur.


GOEDE DOELEN-YOGAWORKSHOP DOOR IYENGAR-DOCENTEN KRISTIEN VAN REUSEL & TRACEY STOMP.

Les krijgen van twee inspirerende vrouwen en daarmee twee goede doelen steunen? Kristien van Reusel van Iyengar Yogaschool Amsterdam en Tracey Stomp van YogaFrans Rotterdam geven op zondag 9 november van 14.00 - 16.00 uur een workshop voor beginners. Hiermee steunen zij – en jij! – voedselcentrum 'Isaak en de Schittering' op Rotterdam Zuid en 'Campain for Tibet'.

YogaFrans stelt de yogaruimte beschikbaar en 'de rode mus' zorgt voor drankjes en Campaign for Tibet zorgt voor een klein aandenken. Je bent welkom vanaf 13.30 uur.

Hoe doe je mee?

Maak een donatie van minimaal €30,- per persoon over naar YogaFrans NL02INGB0000818567 o.v.v. het aantal personen voor 'Yoga doe je voor je medemens'.

Graag tot ziens op zondagmiddag 9 november!

De docenten:

Kristien van Reusel is Iyengar yoga docent bij IYSA, Iyengar Yoga School Amsterdam. Kristien is van oorsprong modern danseres. Haar levensweg voerde haar langs Laban Bewegingsanalyse/Bartenieff Fundamentals in 1990 naar Iyengar Yoga. Vol overgave wijdt zij zich aan het doceren van Iyengar yoga.

Tracey Stomp geeft sinds 2013 les bij YogaFrans. Nadat zij al vijftien jaar leerling was bij Frans, startte zij in 2010 de 3-jarige Iyengar Yoga-lerarenopleiding in Amsterdam. In 2013 slaagde zij, en bezocht kort daarna het Ramamani Iyengar Yoga Centre in Pune, India.

De goede doelen:

'Isaak en de Schittering', een voedselcentrum in Rotterdam. Hier krijgen minderbedeelde mensen dagelijks gratis brood en gratis verse groenten om hun maaltijden mee te bereiden. Er is veel armoede in Rotterdam, en Isaak en de Schittering helpt zo mensen die het financieel moeilijk hebben gezonder te eten. Bovendien draagt het centrum zo bij aan vermindering van voedselverspilling.

'Campain for Tibet' is een internationale organisatie die zich inzet voor de mensenrechten en democratische vrijheden in Tibet.

En wij:

YogaFrans zamelt al jaren geld in voor de Stichting 'Hand in Hand Nederland', die vooral projecten in yogaland India ondersteunt. Dit jaar ondersteunt Hand in Hand Nederland ook projecten 'om de hoek' – bij ons in Rotterdam dus. YogaFrans zamelt geld in om rond de kerstdagen extra biologische levensmiddelen te laten bezorgen bij 'Isaak en de Schittering'. Ook werken we af en toe een dag actief mee in het voedselcentrum.

Kristien van Reusel is al jaren donateur van 'Campain for Tibet' en zou het fantastisch vinden om, na haar en Traceys workshop op zondag 9 november, een wat groter bedrag over te maken.

Foto Tracey en Kristien: met dank aan Kerry Reinking

Help ons helpen – dichtbij in Rotterdam en ver weg in Tibet!


 
"Change only take place through action"